top of page
roze veren

Anniehow maakt een prachtige trouwfilm van jullie dag! Van 's ochtends vroeg tijdens de speciale momenten van het aantrekken van de jurk tot aan het "Ja!" moment.  Anniehow is erbij zonder dat je het door hebt met als resultaat een prachtige herinnering aan jullie bijzondere dag.

 

WERKWIJZE

Ruim voor de grote dag vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt de trouwdag doorgenomen en kunnen jullie eventuele voorkeur voor muziek doorgeven. Ook kan er dan worden bepaald wat voor sfeer de video moet hebben en welke momenten de camera niet mag missen. Graag ontvang ik uiterlijk een week voor de bruiloft een draaiboek zodat duidelijk is welke locaties ik aanwezig moet zijn en wat de dag indeling is. 

 

Na de bruiloft wordt er zo snel mogelijk een eerste versie opgeleverd van de trouwvideo. Dit gebeurd middels een privé Vimeo link, zodat jullie meteen en heel gemakkelijk de video kunnen bekijken. Hier kunnen jullie natuurlijk nog aanpassingen of opmerkingen op geven. Deze aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd. Vervolgens krijgen jullie de definitieve trouwvideo in HD-kwalititeit op een USB-stick toegestuurd en een link naar jullie online video op www.vimeo.com.

 

Anniehow filmt met een spiegelreflex camera (Canon 5D MIII). Met deze camera krijg je een filmisch/fotografisch effect door de scherptediepte en de heldere kleuren, alsof je door een bewegend fotoboek bladerd of naar een film kijkt. 

 

TARIEVEN

Ben je benieuwd geworden naar de tarieven? Ik bied video's aan met een prijs vanaf €787,- incl. BTW voor een trouwvideo van ca. 5 minuten. Anniehow Videography volgt het bruidspaar dan vanaf het omkleden tot aan het 'Ja' moment. Meer of minder uur aanwezig kan natuurlijk ook. In dat geval maak ik een pakket op maat.  Stuur een mail naar anneke@anniehow.com voor meer informatie over de pakketten.

 

 

Anniehow, kijk hier eens voor trouwvideo's van andere bruidsparen! Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 

WAT KRIJG JE?

 

Trouwvideo van ca. 5 minuten.

 

 

Binnen 4 weken gemonteerd op jullie eigen gekozen muziek.

 

Trouwvideo in HD- kwaliteit op USB-Stick.

 

Een Vimeo link naar jullie trouwvideo, zodat je de video aan iedereen kunt laten zien! 

 

 

Een waardevolle herinnering prachtig vastgelegd.

 

 

bottom of page