top of page
Flamingo's en makarons

Anniehow maakt ook bedrijfsvideo's, denk aan een sfeerimpressie van een bedrijfsevent, aan een informatie video over het bedrijf, een kerstboodschap of een uitleg van een nieuw product. Een bedrijfsvideo duurt c.a. 2 minuten. Dit is voldoende om de boodschap over te brengen zonder de kijker van de video halverwege 'kwijt te raken'.

 

WERKWIJZE

Voordat er aan de slag gegaan kan worden vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk waarvoor de video gaat dienen en ook kan er dan worden bepaald wat voor insteek en sfeer de video moet krijgen. Anniehow denkt heel graag met je mee over een pakkende bedrijfsvideo. Als er akkoord wordt gegeven op de opdracht kunnen de puntjes op de i gezet worden. 

 

Er wordt zo snel mogelijk na de draaidag een eerste versie opgeleverd van de bedrijfsvideo. Dit gebeurd middels een eigen Vimeo link, zodat meteen en heel gemakkelijk de video kan worden bekeken. Er kunnen natuurlijk op deze versie aanpassingen of opmerkingen doorgegeven worden met een max van twee correctierondes. Deze aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd. Vervolgens wordt de definitieve bedrijfsvideo op jullie videokanaal of die van Anniehow Videography gezet.

 

Anniehow filmt met een spiegelreflex camera. Met deze camera krijg je een filmisch/fotografisch effect door de scherptediepte en de heldere kleuren, alsof je door een bewegend fotoboek bladerd of naar een film kijkt. 

 

TARIEVEN

 Stuur een mail naar anneke@anniehow.com voor meer informatie en tarieven.

 

Anniehow, kijk hier eens voor bedrijfsvideo's gemaakt door Anniehow Videography!

WAT KRIJG JE?

 

Bedrijfsvideo van ca. 2 minuten.

 

 

Een Vimeo link naar de bedrijfsvideo. 

 

 

Het bestand opgestuurd middels Wetransfer. 

 

EXTRA OPTIE

 

Bedrijfsvideo in HD- kwaliteit op USB-Stick.

bottom of page