top of page
eventvideo

Tegenwoordig kun je niet meer achterblijven en moet de rest van de wereld zien hoe gaaf het event was dat jullie georganiseerd hebben. Niet alleen door foto's maar ook door bewegend beeld. Je moet je als event zichtbaar maken op social media en mensen trekken voor een volgend event. Hoe kan dat nu beter dan een krachtige toffe aftermovie?

 

WERKWIJZE

Ruim voor dat het event aanvangt zal er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats vinden, dit kan telefonisch of in reallife. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat voor insteek en sfeer de video moet krijgen. 

 

Anniehow filmt met een spiegelreflex camera. Met deze camera krijg je een filmisch/fotografisch effect door de scherptediepte en de heldere kleuren, alsof je door een bewegend fotoboek bladerd of naar een film kijkt. 

 

We sturen zo snel mogelijk na een het event eerste versie op van de aftermovie op. Dit gebeurd middels een eigen Vimeo link, zodat meteen en heel gemakkelijk de video kan worden bekeken. Er kunnen op deze versie aanpassingen of opmerkingen doorgegeven worden met een max van twee correctierondes. Deze aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd. De online video wordt op jullie videokanaal of die van Anniehow Videography gezet.

 

TARIEVEN

 Stuur een mail naar anneke@anniehow.com voor meer informatie en tarieven.

 

 

Kijk eens hier eens hoe gezellig Anniehow het op andere events had! 

 

WAT KRIJG JE?

 

Aftermovie van c.a. 2 minuten.

 

Een Vimeo link naar de Aftermovie. 

 

Het bestand opgestuurd middels Wetransfer. 

 

EXTRA OPTIE

 

Aftermovie in HD- kwaliteit op USB-Stick.

 

 

bottom of page